En grafikers vardag

En grafikers vardag

God fortsättning!

AktuelltPosted by In Vision - Eva Olson 2019-01-03 14:01

Hej go'vänner!

Hoppas du haft en härlig jul- och nyårshelg!

Officiellt har vi fortfarande jullov och börjar jobba först den 7 januari, men efter några lediga dagar börjar inspirationen pocka på igen så här sitter jag och gör några snabba saker för Svenska Konstnärsförbundet samtidigt som jag lägger upp lite planering för 2019.

2018 slutade med en blandning av boksättning, webbutiker och webbplatser. 2019 börjar i samma tempo med instruktionsböcker, ytterligare webbutiker, ett par filmer och några webbplatser. Tidigare har januari varit en ganska lugn månad men inte under de senaste åren och det är ju väldigt roligt!

Hoppas vi ses under året!

Ha det gottJulproduktion

AktuelltPosted by In Vision - Eva Olson 2018-11-27 23:24

En uppdragsgivare vi arbetar mycket för är Hudik City. Nu är julproduktionen i full gång och det blivit allt från bilder för sociala medier (som här med bilder för inlägg på Facebook), och många olika utformningar av annonser till tidningar som Mittmedia och tidningen Hälsingland.


Allt håller självklart en och samma linje och i år är det sjöbodarna på Möljen, mitt i Hudiksvall, som är bakgrund på materialet.Avslutar med en helsidesannons som kommer i Hudiksvalls Tidning under december.

Även om julen börjar tidigt (redan i början av september faktiskt) så är det väldigt roligt att få förtroendet! Älskar mitt jobb!


Tjejkväll i HudikCity

AktuelltPosted by In Vision - Eva Olson 2018-09-13 13:31
Idag spenderar vi dagen på kontoret i Hudiksvall och dagens projekt är Hudik City.
Under några har har vi haft ett nära samarbete som utvecklats från en webbplats (www.hudikcity.se) till trycksaker, filmer, annonser och annat.

I oktober äger den traditionella Tjejkvällen rum och vi tar bland annat fram affischer och annonser till detta.

Det är till att ha #kulpåjobbet!

Sommar

AktuelltPosted by In Vision - Eva Olson 2018-07-09 14:25
I och med webbplatsflytt så försvann hela den förra bloggen. Bara att se glad ut och börja om :)

Efter ett intensivt första halvår backar vi nu lite långsamt in i semester genom att jobba hemma i vackra Järvsö (nästan hela) sista veckan.

Det är skönt att avsluta projekt och tömma inkorgen - både i mailen och den den "högen" som ligger och väntar på skrivbordet innan datorn stängs av.